O NÁS

VYRÁBĚNO S LÁSKOU

Jsme odhodláni vyrábět nejlepší kování pro samonosné brány a brány na kolejnicích. Už od založení firmy je naším cílem dosáhnout té nejvyšší kvality. To lze vidět na odhodláním a vášni našich zaměstnanců. Lze to vidět na balení našich produktů. Lze to vidět na péči a pozornosti pro ten nejmenší detail. A je to právě tento cit pro detail, který může ovlivnit životnost produktů a elektrických motorů, které je pohánějí.

Po rozsáhlém výzkumu a vývoji je nyní společnost CAIS v záviděníhodné pozici nabízet ty nejkvalitnější produkty, které jsou na trhu dostupné. Spolupracovali jsme s vyhlášenou FAKULTOU STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ, a zjišťovali, jak se váha rozloží na kladkách, ložiscích a vozících pod tlakem pohybující se brány. Výsledky nás překvapily a inspirovaly k vylepšování a zdokonalování naších produktů a také k intenzivnímu hledání dodavatele oceli, který by odpovídal našim představám. Hledali jsme pozinkovanou ocel, která při válcování nepraská, ocel se správnými vlastnostmi a chemickým složením. To vše, a ještě více, jsme našli u našeho německého dodavatele WUPPERMANN a spolu jsme dosáhli něčeho výjimečného. Společnost CAIS také značně investovala do toho, co je srdcem naší společnosti, do zcela nové linky na vytváření profilů s osmnácti různě velkými přesně tvarovanými válci, které umožňují provádět drobné úpravy, dokud není válcování dokonale rovné a přesné podle našich vlastních přesných standardů.

32 LET INOVACÍ

Naši výrobní proces neustále zlepšujeme už od roku 1992. A po 32 letech jsme se dokázali zdokonalit na tu nejlepší firmu s kováním pro brány na světě, a to díky našemu profilovací stroji, jedinečnému svou přesností.

VYRÁBÍME DLE NAŠICH STANDARDŮ

Dokonalé navrhnuté vozíky

VOZÍKY

Centrální otvory jsou frézovány ne laserovány. Používá se pouze nástrojová ocel s vysokou pevností. Kolečka jsou nýtována na místo PŘESNĚ určeným tlakem. To dává našemu vozíku po zatížení charakteristickou plynulost.

OCELOVÉ SVITKY

Potřebujeme ty nejkvalitnější ocelové svitky, a proto je světově proslulý Wuppermann Steel jediným dodavatelem, který splňuje naše náročné standardy. To, že jsou naše profily pozinkované znamená, že náš produkt můžete přišroubovat až poté, co bránu pozinkujete. Takže i když je vaše brána mírně ohnutá, tak náš profil není.